Sponsors

Sponsors

Sponsoractie 25 jarig bestaan

In november 2007 is er in het kader van het 25-jarig bestaan van stichting Pro Amazonas een brief uitgegaan naar bedrijven in Dieren en omstreken.
Hierin werd gevraagd om een bijdrage te storten om Jan te helpen bij de realisatie van een nieuw project of om vaste donateur te worden van de stichting.
Dit geld wordt gebruikt ter realisatie van een gemeenschapsruimte in Bengui. Deze ruimte wordt voorzien van o.a. een computer en een kleine bibliotheek voor schoolboeken. Ook voor de allerarmsten wordt het zo mogelijk om gebruik te maken van deze faciliteiten waardoor hun kansen aanmerkelijk kunnen worden vergroot. Naar aanleiding van die actie hebben 12 bedrijven hun medewerking toegezegd en zes van hen sponsoren ons in natura.

Nieuwe sponsors altijd welkom

U bent van kapitaal belang voor de mensen in Brazilië. Zonder uw steun zijn hun kansen zeer gering.
Indien gewenst wordt van de bedrijven die een donatie van € 100,- of meer overgemaakt hebben, een jaar lang hun naam of logo vermeld op correspondentie en website van Pro Amazonas. Onderstaand treft u de namen en of logo's van de bedrijven aan die prijs stelden op vermelding.
Wij stellen het zeer op prijs als nieuuw sponsors zich aanmelden.

Aanmelding kan via een email naar: j.gessel@chello.nl.

U ontvangt dan van ons alle benodigde informatie.Nieuws & Updates

Nieuwsbrief

Website by JDI-ICT